Aanbod

Graag eerst kennismaken? Het eerste gesprek is altijd gratis en het bakje koffie krijg je van mij. 
Neem contact op om een gesprek in te plannen.

Your Way

Zou je graag deel willen nemen aan een traject, maar loop je tegen de prijs aan? Neem dan contact met mij op. Dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden.

Een persoonlijk traject waarbij we samen jouw richting gaan bepalen. Dit Traject is geschikt als je niet weet wat je wilt en hier achter wilt komen. Je weet dan namelijk wat je wilt, maar ook welke talenten je in kunt zetten om dit te verwerkelijken.

Find your why:
We gaan vinden waarom je gaat doen wat je gaat doen om betekenis te geven aan je passie. Dit doen we door te kijken naar hoe je door ervaringen in het verleden bent gevormd tot de persoon die je nu bent.

Jouw talenten:
We gaan jouw talenten achterhalen, zodat je deze kunt inzetten om te kunnen doen waar je van houdt. Dit doen we door te kijken naar hoe jouw omgeving naar jouw talenten en kwaliteiten kijkt, naar hoe je hier zelf naar kijkt en door het maken van de Cliftons Strength Test.
€395,- exclusief BTW

Weet je wel al ongeveer welke richting je in wilt gaan, maar nog niet wat je nodig hebt om daar te komen waar je naartoe wilt? Dan gaan we hier met Own It naar kijken.
Ikigai. We gaan jouw ikigai bepalen. Als je deze scherp hebt, kun je je geld verdienen met waar je van houdt en waar je goed in bent, voor degenen die jouw nodig hebben.

Jouw richting bepalen: We gaan visualiseren waar jij naartoe wilt en wat je nodig hebt om daar te komen. Dit doen we door een tijdlijn uit te zetten en hierin actiepunten te bepalen. We gaan dan ook meteen kijken naar wat je meteen kunt doen om de juiste weg in te slaan.

€395,- exclusief BTW

Als je wilt weten welke richting je in wilt gaan en ook, als we de richting hebben bepaald, hoe je actie gaat ondernemen om te komen waar je wilt zijn. Dan is dit het geschikte traject voor jou. Dan gaan we niet alleen jou in kaart brengen, maar ook actie ondernemen.

€695,- exclusief BTW

We gaan samen in een groep van maximaal 3 personen kijken naar welke richting ieder in wil gaan en wat ervoor nodig is om daar te komen. Hierin ga ik en jullie elkaar ondersteunen. Ik geloof dat we elkaar een extra boost kunnen geven als we samenwerken.

Wat houdt een groepstraject in?

  • We gaan elkaar eerst goed leren kennen. We vertellen ons verhaal en stellen ons kwetsbaar op.
  • We gaan kijken naar elkaars verleden en hoe het jullie heeft gevormd tot de persoon die je nu bent aan de hand van een tijdslijn opdracht. Hier gaan we samen op reflecteren. Hieruit komt de richting die je in wilt gaan.
  • Als we deze richting hebben bepaald, gaan we kijken naar de talenten en hoe we die in gaan zetten om deze richting in te gaan. Ook kijken we naar hoe anderen ons zien.
  • We weten nu waar je van houdt en waar je goed in bent. Nu kijken we naar wie jij iets te bieden hebt. Wat heeft jouw wereld nodig?
  • Nu we dit helder hebben, gaan we nog kijken naar angsten die jou tegen kunnen houden in het realiseren van jouw dromen.
  • Als dit eenmaal rond is, gaan we ernaar kijken wat jij nodig hebt om dit te realiseren door een stip op de horizon te zetten en een actieplan op te stellen om daar te komen waar jij wilt zijn.

€295,- p.p.