My own way

Welkom,

Ik ben Estell Koninkx, owner van Own Your Way.

Het kan ontzettend frustrerend zijn als je niet weet wat je wilt. Ooit heb ik ook in die situatie gezeten. Het punt waarop ik besloot voor eens en altijd mijn eigen weg te gaan was voor mij toen ik stopte met mijn baan als Personal Assistant bij een exclusief bedrijf in Amsterdam.

Voor de buitenkant leek het een droombaan. Luxe lunches, Zakelijke gesprekken met succesvolle ondernemers, wonend in een grachtenpand, op mooie locaties komen, enz. Voor mij was dat het van binnen niet. Vanaf het moment dat ik werd aangenomen werd ik steeds kleiner en kleiner tot het niet meer verder kon. Ik stond totaal niet in mijn kracht. Hierdoor werd ik terughoudend en stil. ‘Dit wil ik niet meer.’ – dacht ik. Het is nu tijd om mijn eigen weg te gaan en wél in mijn kracht te gaan staan.

Dit was nog niet makkelijk. Hiervoor was veel zelfreflectie nodig. Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Dit waren vragen die mij veel bezig hielden. Om weer even helemaal tot mezelf te komen ben ik naar het klooster gegaan. Hier heb ik gewoond, mijn verhaal gedaan en mijn idee uitgewerkt.
Hier is Own Your Way ontstaan.